Beatrix & dunklumpene

kr 249,00

“Fantasifullt og nydelig!”

Varenummer: 0006 Kategorier: ,

Beskrivelse

Sendes fra oss i løpet av 1-3 virkedager. 

Registrer din e-post adresse her og du kan lese de første kapitlene, helt Gratis!

En herlig, alvorlig og humoristisk fabel om å bli dumpa og veien til å bli glad i seg selv igjen. Passer fra 4 år og oppover, og like godt for voksne som for barn.

 


“Beatrix og dunklumpene er en superflott barnebok. Mange tema som vennskap, naturen, miljøet, dyr og vennskap.” (Stjernekastblogg,
 hele anmeldelsen)

 

 

Hva gjør du når du plutselig en natt havner i søpla, og bestevennen din har fått en ny bestevenn?
Boken handler om det lille nebbdyrkosedyret Beatrix som blir kastet i søpla fordi hun er så skitten. Heldigvis går det bra med Beatrix, selvom hele livet hennes blir snudd på hodet. Og hvem var det egentlig som kastet Beatrix?

 

 

“Beatrix & dunklumpene er en barnebok med mye varme og stor dybde. Dette er en lun fortelling om å føle seg annerledes og utstøtt, og hva som skal til for at man skal bli glad i seg selv igjen” (Bokvrimmel, hele anmeldelsen)

 

 

Beatrix & dunklumpene er en varm fortelling om vennskap, tap og å finne en ny vei. De fleste både barn og voksne vil vel kjenne seg igjen i tematikken rundt høyt elskede – men å så skitne – kosedyr!

Nydelig og humoristisk illustrert av Elisabeth Talén.

 

Registrer din e-post adresse her og du kan lese de første kapitlene, helt Gratis! 

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.3 kg
Dimensjoner 50 × 50 × 0.2 cm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.