Julia og nordlyset

kr 249,00

Sendes fra oss i løpet av 1-3 virkedager. 

Registrer din e-post adresse her og du kan lese de første kapitlene, helt Gratis! 

Et stemningsfullt eventyr om oppfinnsomhet, magi, drømmer og forventninger – og om hvordan det ble slik at julenissens slede begynte å fly. Passer fra 4 år og oppover, og like godt for voksne som for barn.

 

“En herlig magisk fortelling. Illustrasjonene er eventyrlig vakre!” (Melucinesplace, hele anmeldelsen)

 

Fireåringen Julia er ikke som alle andre barn – faren hennes er selveste julenissen! I år er det julen hun har ventet på. Hun skal endelig få være med å dele ut pakker. Men julenissen har altfor mange barn å besøke og er fryktelig sliten. Julia vil gjerne hjelpe far, men hvordan? Da dukker Ola opp på sitt flyvende snøteppe, og sammen med sin nye venn drar hun til landet Nord for å finne en løsning. 

 

 

“Ei barnebok om jula og julenissen høres fort både trivelig og magisk ut, jula og nissen er jo begge deler, men «Julia og nordlyset» er så mye mer. Det er faktisk en spesielt fin kontrast i denne barneboka, mellom det magiske og det realistiske, som jeg likte kjempegodt.” (Bokvrimmel, hele anmeldelsen)

 

Julia og nordlyset er en varm og fantasifull fortelling om mot, oppfinnsomhet og drømmer, og hvordan man kan snu motgang til medgang. Og har du noen gang lurt på hvorfor julenissens slede kan fly, så får du svaret her.

Gjennomillustrert med eventyrlige bilder av Christoffer Paulsen. Passer fra 4 år og oppover.

 

“Det er alltid gøy når Cathrine L. Wilhelmsen kommer med ny bok. Jeg setter så pris på de temaene Wilhelmsen tar opp i sine bøker. Og jeg liker måten hun tar de opp på. Det er hjertevarmt, innsiktsfullt og sjarmerende skrevet.” (Bokvrimmel, fra anmeldelse av tidligere titler)

 

Registrer din e-post adresse her og du kan lese de første kapitlene, helt Gratis!