Juletre

kr 29,00

(kort fra Natthaven)

Varenummer: 0041 Kategorier: ,

Beskrivelse

Endelig var det julaften. Huset var fylt med duften fra pepperkaker og surkål, ribbe, pølser og medisterkaker. Det store juletreet sto midt i stuen med lys og glitter, italienske julekuler, norske flagg og kurver som mamma og søsknene hennes hadde flettet da de var små. Og helt i toppen av treet sto en engel – ikke en stjerne slik som farmor og farfar hadde i sitt juletre. (fra Natthaven)

Gled noen med dette vakre julekortet illustrert av Petter Winther. Dobbelt kort m/konvolutt.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.