Natthaven

kr 299,00

Sendes fra oss i løpet av 1-3 virkedager. 

Registrer din e-post adresse her og du kan lese de første kapitlene, helt Gratis! 

 

“Magisk! Det er rørende og fint. Noen dråper mistet jeg fra øynene da jeg leste Natthaven.” (Stjernekastblogg, hele anmeldelsen)

 

Vet du hva Natthaven er? Det vet ikke Julius heller. Han har mistet stemmen sin, og tilbringer høstferien hos mormor og morfar, mens mamma har reist langt bort på jobb, nesten helt til den andre siden av jorda. Mormor forteller Julius historien om moren sin, den sovjetiske ballerinaen Valentina, og snart virvles han inn i nok et spennende eventyr, hvor han trenger både mot og gode venner for å finne svarene han søker. For hva har Natthaven med Julius å gjøre? Og hvordan kan den hjelpe ham i savnet etter mamma?

 

“Natthaven ei vakker bok med stor dybde og visdom. Og den har like mye å gi til voksne som til barn. Det ligger en klok og ettertenksom ro over disse bøkene tross eventyrlige og spennende historier.”  (Bokvrimmel, hele anmeldelsen)

 

Natthaven er en bok om å savne dem man elsker, og om hvor vondt det kan føles. Den handler også om hvor fint det er å ha noen eller noe i livet som er verdt å savne. Natthaven handler også om hvor mye man kan forstå, selvom man er liten. Og om at de små ofte kan lære de store noe, bare de store hører etter og tror på det de blir fortalt. 

Natthaven er en bok om savn, og følger vi Julius i tiden etter Perlehviskeren. Som Perlehviskeren er Natthaven vakkert illustrert av Petter Winther. Boken er på 170 sider og passer for barn (og voksne) fra 6 år og oppover.

 

“I en rørende og tankevekkende bok skildrer Cathrine L. Wilhelmsen savn og kjærlighet på en medmenneskelig og vakker måte. Selv om boken egentlig er ment for barn er denne vel så bra, og ikke minst viktig for voksne. Ikke bare inneholder den vakre skildringer og fine historier, den gir oss noe mer enn bare ord.” (Sara Engbusæter, hele anmeldelsen)

 

Registrer din e-post adresse her og du kan lese de første kapitlene, helt Gratis!