Perlehviskeren

kr 299,00

Sendes fra oss i løpet av 1-3 virkedager.

 

Registrer din e-post adresse her og du kan lese de første kapitlene, helt Gratis! 

Et magisk eventyr om en følelsesreise, sorg, skuffelse, humor, mot og vennskap. Passer fra 6 år og oppover, og like godt for voksne som for barn.


“En nydelig historie!”
 (Melucinesplace, hele anmeldelsen)

Perlehviskeren er en bok om skilsmisse og sorg sett fra et barns perspektiv. Dette er en bok om alle følelsene som bor i oss. Boken handler også om tryggheten i vennskap, og hvor modige og kloke to små mennesker og en ganske humørsyk papegøye kan være.


“Perlehviskeren er rett og slett en nydelig bok. Flotte illustrasjoner og en fin historie. Den forklarer følelser på en god måte og jeg tror denne boken kan være en fin inngangsport til mange samtaler om emnet.”
 (Linn Steiner, Norli)


Julius sitter på rommet sitt og vil tegne, men fargeblyantene hans har sluttet å virke. Han er redd og lei seg, og forsøker å huske hva pappa nettopp har fortalt ham – han vet at det var noe viktig. Ei jente dukker plutselig opp inni glasskulen Julius har fått til jul, og snart befinner han seg i en helt ny verden. Der lever fantasi og virkelighet side om side, og ingenting er slik det først ser ut. Og hvem – eller hva – er egentlig Perlehviskeren? Perlehviskeren er første bok om Julius og hans forrykende reise gjennom følelsene sine. Noen ganger er det fantastisk, noen ganger trist, og noen ganger ganske så skummelt – slik følelseslivet vårt er. Perlehviskeren er, i tillegg til å gi en spennende historie, ment å hjelpe barn å sette ord på følelsene sine.


“Historien er som en episk fabel, der vi følger lille Julius inn i en fantasiverden av spennende symbolikk og interessante møter. Jeg liker fortellerstilen i denne boka. Forfatteren skaper en tydelig og levende atmosfære, vekker nysgjerrigheten hos leseren og byr på en både sår og vakker historie om hvordan en liten gutt opplever mammas og pappas skilsmisse.” (
Bokvrimmel, hele anmeldelsen)

 

Registrer din e-post adresse her og du kan lese de første kapitlene, helt Gratis!