Nøttemelkmaskin

kr 199,00

(plakat fra Beatrix & dunklumpene)

Varenummer: 0046 Kategorier: ,

Beskrivelse

Elvira forsvinner bak treet. Et øyeblikk senere kommer hun tilbake med en skål hun bærer foran seg. “Vær så god!”, puster og peser hun og setter skålen foran Beatrix. “Bare drikk! Jeg har mer. Nøttemelk med honning i”, sier hun og slikker seg rundt munnen. “Min favoritt!” Beatrix nøler og er redd hun skal søle med det store nebbet sitt. (fra Beatrix & dunklumpene)

Gled noen med dette nydelige bildet illustrert av Elisabeth Talén. Perfekt til ethvert barnerom!

Format på plakaten er A3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.