Tusen ønsker

kr 249,00

Sendes fra oss i løpet av 1-3 virkedager. 

Registrer din e-post adresse her og du kan lese de første kapitlene, helt Gratis! 

 

En fabel om å være annerledes. Passer for barn fra 3 år og oppover, og like godt for voksne som barn.


“Hvem er det som bestemmer hva som er normalt og hva som er annerledes? Tusen ønsker er en fin bok om det å skille seg ut. Det er en varm historie, illustrert med morsomme tegninger og åpner opp for mange fine diskusjoner med barna.” (Superlærer’n Håvard Tjora)

 

 

Hva gjør du når du oppdager at ingen vil ha deg? At alle andre rundt deg blir valgt før deg? Det lille frøet Lucy har ligget i jorden gjennom hele vinteren og gledet seg til våren og sommeren. Lite vet hun om at det er forskjell på vekster, og at ugress ikke er like ønsket som en pen blomst.

Tusen ønsker er en annerledes liten fabel, som med stor varme og vakre illustrasjoner skildrer hva det vil si å skille seg ut. Og at det kan være bedre å bli elsket av noen enn å bli likt av alle.

 

 

“En lun og varm barnebok om annerledeshet. Denne boka gjør godt!” (Stjernekast, hele anmeldelsen)

 

“Jeg merket at pulsen sank mens jeg leste. Dette var virkelig nydelig.” (Tine Sundal, hele anmeldelsen)

“Cathrine Wilhelmsen har tidligere skrevet om hvordan barn kan oppleve en skilsmisse, hvordan barn kan møte og takle vanskelige følelser, og om hvordan det kan være å føle seg utstøtt og uønsket. Hun skriver med andre ord om såre og utfordrende ting og hun gjør det med varme, stor innlevelse og klokhet. Denne boken er intet unntak.”(Bokvrimmel, hele anmeldelsen)

Registrer din e-post adresse her og du kan lese de første kapitlene, helt Gratis!