Tusen ønsker

kr 249,00

«Nydelig om annerledeshet»

Varenummer: 0002 Kategori:

Beskrivelse

Sendes fra oss i løpet av 1-3 virkedager. 

Registrer din e-post adresse her og du kan lese de første kapitlene, helt Gratis! 

 

En fabel om å være annerledes. Passer for barn fra 3 år og oppover, og like godt for voksne som barn.


“Hvem er det som bestemmer hva som er normalt og hva som er annerledes? Tusen ønsker er en fin bok om det å skille seg ut. Det er en varm historie, illustrert med morsomme tegninger og åpner opp for mange fine diskusjoner med barna.” (Superlærer’n Håvard Tjora)

 

 

Hva gjør du når du oppdager at ingen vil ha deg? At alle andre rundt deg blir valgt før deg? Det lille frøet Lucy har ligget i jorden gjennom hele vinteren og gledet seg til våren og sommeren. Lite vet hun om at det er forskjell på vekster, og at ugress ikke er like ønsket som en pen blomst.

Tusen ønsker er en annerledes liten fabel, som med stor varme og vakre illustrasjoner skildrer hva det vil si å skille seg ut. Og at det kan være bedre å bli elsket av noen enn å bli likt av alle.

 

 

“En lun og varm barnebok om annerledeshet. Denne boka gjør godt!” (Stjernekast, hele anmeldelsen)

 

“Jeg merket at pulsen sank mens jeg leste. Dette var virkelig nydelig.” (Tine Sundal, hele anmeldelsen)

“Cathrine Wilhelmsen har tidligere skrevet om hvordan barn kan oppleve en skilsmisse, hvordan barn kan møte og takle vanskelige følelser, og om hvordan det kan være å føle seg utstøtt og uønsket. Hun skriver med andre ord om såre og utfordrende ting og hun gjør det med varme, stor innlevelse og klokhet. Denne boken er intet unntak.”(Bokvrimmel, hele anmeldelsen)

Registrer din e-post adresse her og du kan lese de første kapitlene, helt Gratis! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.