Om oss

Midt i skapelsesprosses av vår første bok, Perlehviskeren, ble det klart at vi bar på et sterkt ønske om å gjøre tingene på vår måte, i eget tempo og i tråd med en klar visjon.  Følelsen av å skulle legge Perlehviskeren i noen andres hender vakte et sterkt ubehag i oss begge (Cathrine og Petter), det var noe som ikke stemte. Ut fra det ubehaget spiret ideen om at vi ville ta vare på «babyen» vår selv. For det er jo nettopp det det er, historiene vi skriver og illustrasjonen vi tegner, babyene våre og en bit av hjertet og sjelen vår.

Dermed bestemte vi oss for rett og slett å sette en ny standard for selvpublisering. En stor lettelse og samtidig skremmende beslutning, men sammen vi hoppet i det. Vi gjør dette fordi vi ikke klarer å la være, vi elsker det vi holder på med og har noe viktig på hjertet som vi ønsker å dele. Les mer om historien vår her.

Vi startet et barnebokforlag som gjennom historiefortelling utforsker følelser og hvordan vi blir venner med dem – alle sammen, både de såkalt gode og såkalt vonde. Alle er invitert med på festen!

WilhelmsenWinther AS består av Cathrine Løvenskiold Wilhelmsen (forfatter), Petter Winther Bernhoft (illustratør) og Christoffer Paulsen (illustratør).

 

Cathrine L Wilhelmsen

Forfatter

 

Ved siden av å skrive og drive WilhelmsenWinther, underviser Cathrine ved Teaterhøgskolen (Kunsthøgskolen i Oslo) og er coach for skuespillere, regissører og idrettsutøvere. Utdannet siviløkonom, coach og yogalærer.

Petter Winther

Illustratør

Petter er illustratør, skuespiller, komponist, sanger og musiker. Han er utdannet ved Teaterhøgskolen (Kunsthøgskolen i Oslo).

Petter startet forlaget sammen med Cathrine i 2015, og har illustrert Perlehviskeren, Natthaven og Tusen ønsker – samt kort og trykk med tilhørende motiver.

Christoffer Paulsen

Illustratør

Christoffer er illustratør, skuespiller og regissør. Han er utdannet ved NISS (Nordisk for Scene og Studio).

Christoffer har illustrert Julia og nordlyset, samt temabildene for hjemmesiden vår.