Om oss

WilhelmsenWinther AS lager historier og eventyrbøker for barn i alle aldre, og ble startet av Cathrine Løvenskiold Wilhelmsen og Petter Winther Bernhoft i 2015.

Vår visjon er er gjennom historier og samtale å skape åpenhet og aksept for mangfoldet i det å være menneske. Og hvor herlig det er!

 

Hva gjør vi?

Vi er et lite forlag som tenker utenfor aldersgrenser og salgsbokser – ingen passer inn i en kategori uansett. Vi skriver eventyr for alle – store barn, små barn og voksne barn. Vi skriver for menneskene – som en av favoritter, Tove Jansson, sier. Vår yngste leser (eller rettere sagt lytter) er 2 og den eldste ble 100 år i år.

 

Ønsker du å lese utdrag av alle våre bøker? Registrer deg litt lengre ned på siden, så får du tilgang til biblioteket vårt.

 

Hvordan gjør vi det?

Gjennom våre illustrerte eventyr og fabler tar vi  opp temaer man kanskje tror man er alene om, og det kan være flaut eller vanskelig å snakke om.  Som å bli dumpa av sin beste venn eller tro man er den eneste som er annerledes. Å være den som blir valgt sist, eller tror på noe fint som alle andre synes er teit. Eller at mamma og pappa ikke skal bo sammen mer, og hvor vondt det er selvom alle sier det kommer til å gå bra.

Med spenning, nærhet, fantasi, humor og fortellerglede gjør vi temaene lettfattelige og interessante gjennom historier for både små og store.

Bøkene våre er godt likt av barn – spesielt aktive gutter som ellers sliter med å sitte stille!

 

Hvorfor gjør vi det?

Vi gjør det fordi vi ikke klarer å la være. Vi ønsker å gi barn og voksne innsikt og forståelse i seg selv og hverandre, og at vi kanskje ikke er så ulike som vi tror – selvom vi også er helt unike. Vi håper å kunne skape en stemning for at barn og voksne sammen kan snakke om temaer som ikke alltid er så lett å sette ord på. Eventyr er alltid fantastisk, og en brobygger mellom mennesker eller inn til seg selv.

Historiene vi skriver og illustrasjonene vi tegner, er kjære for oss. De bærer en stor bit av hjertet og sjelen vår – vi håper du vil like dem.

Hvem er vi da?

Cathrine Løvenskiold Wilhelmsen (forfatter)

Cathrine er utdannet siviløkonom, coach  og yogalærer og har en mangslungen karriere. Hun har jobbet som lærer ved Teaterhøgskolen (Kunsthøgskolen i Oslo), som coach for kunstnere, næringslivsledere og toppidrettsutøvere, samt innen finans og shipping. I dag jobber hun som forfatter og driver av WilhelmsenWinther.

Cathrine er gift, og har tre store, snart voksne barn.

 

 

Petter Winther Bernhoft (illustratør)

Petter er illustratør, skuespiller, komponist, sanger og musiker – en allsidig kunstner. Han er utdannet ved Teaterhøgskolen (Kunsthøgskolen i Oslo). Petter jobber som skuespiller ved Det norske Teater og Vega Scene, illustratør i WilhelmsenWinther, samt som regissør, skuespiller, komponist og musiker i diverse oppsetninger.

Petter er gift og er nybakt pappa.

 

Illustrasjonene på hjemmesiden er gjort av vår samarbeidspartner Jamie Sale (www.jamiesale-cartoonist.com)

 

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å legge varer i handlekurven og betale for disse. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å reklamere direkte til deg ved salg eller spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder eller ved salg. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.
%d bloggere liker dette: