Om oss

WilhelmsenWinther AS består av Cathrine Løvenskiold Wilhelmsen (forfatter) og Petter Winther Bernhoft (illustratør).

I 2015 startet vi vårt lille barnebokforlag. Vi ønsket å gjøre tingene på vår måte, i eget tempo og i tråd med en klar visjon.  

Vi gjør dette fordi vi ikke klarer å la være, vi elsker det vi holder på med og har noe viktig på hjertet som vi ønsker å dele. Les mer om historien vår her.

Bøkene våre tar opp forskjellige temaer, enten i fabel eller eventyrs form, som kan være vanskelige å snakke om – som ensomhet, annerledeshet, savn, skilsmisse og sorg. Ting man kanskje tror man er alene om, og derfor kan være vanskelig eller flaut å snakke om.

Som å bli dumpa av sin beste venn… Eller å ikke være like populær som de andre… Eller alt for liten til å være med… Heldigvis er det aldri noe som bare er trist, og siden vi begge har en ukuelig tro på livet så løser det seg alltid til sist!

Vi ønsker å kunne gi barn og voksne innsikt og forståelse i seg selv og hverandre, og at vi kanskje ikke er så ulike som vi tror – selvom vi også er helt unike. Vi håper å kunne skape en stemning for at barn og voksne sammen kan snakke om temaer som ikke alltid er så lett å sette ord på. Eventyr er alltid fantastisk, og en brobygger mellom mennesker eller inn til en selv.

Historiene vi skriver og illustrasjonene vi tegner, er kjære for oss. De bærer en stor bit av hjertet og sjelen vår – vi håper du vil like dem.

 

Cathrine L Wilhelmsen (forfatter)

 

Cathrine er utdannet siviløkonom, coach  og yogalærer og har en mangslungen karriere. Hun har jobbet som lærer ved Teaterhøgskolen (Kunsthøgskolen i Oslo), som coach for kunstnere, næringslivsledere og toppidrettsutøvere, samt innen finans og shipping. I dag jobber hun som forfatter og driver av WilhelmsenWinther, samt med styreverv og investeringer.

Petter Winther (illustratør)

Petter er illustratør, skuespiller, komponist, sanger og musiker – en allsidig kunstner. Han er utdannet ved Teaterhøgskolen (Kunsthøgskolen i Oslo). Petter jobber som skuespiller ved Det norske Teater og Vega Scene, illustratør i WilhelmsenWinther, samt som regissør, skuespiller, komponist og musiker i diverse oppsetninger.