Om oss

WilhelmsenWinther AS består av Cathrine Løvenskiold Wilhelmsen (forfatter) og Petter Winther Bernhoft (illustratør).

Midt i skapelsesprosses av vår første bok, Perlehviskeren, ble det klart at vi bar på et sterkt ønske om å gjøre tingene på vår måte, i eget tempo og i tråd med en klar visjon.  Følelsen av å skulle legge Perlehviskeren i noen andres hender vakte et sterkt ubehag i oss begge, det var noe som ikke stemte. Ut fra det ubehaget spiret ideen om at vi ville ta vare på “babyen” vår selv. For det er jo nettopp det det er, historiene vi skriver og illustrasjonen vi tegner, babyene våre og en bit av hjertet og sjelen vår.

Dermed bestemte vi oss for rett og slett å sette en ny standard for selvpublisering. En stor lettelse og samtidig skremmende beslutning, men sammen vi hoppet i det. Vi gjør dette fordi vi ikke klarer å la være, vi elsker det vi holder på med og har noe viktig på hjertet som vi ønsker å dele. Les mer om historien vår her.

Vi startet et barnebokforlag som gjennom historiefortelling utforsker følelser og hvordan vi blir venner med dem – alle sammen, både de såkalt gode og såkalt vonde. Alle er invitert med på festen!

 

Cathrine L Wilhelmsen (forfatter)

Cathrine er utdannet siviløkonom, coach  og yogalærer. Cathrine har jobbet som lærer ved Teaterhøgskolen (Kunsthøgskolen i Oslo), som coach for kunstnere, næringslivsledere og toppidrettsutøvere, samt med finans og shipping i Nordea Shipping. I dag jobber hun som forfatter og driver av WilhelmsenWinther, samt med styreverv og investeringer.

Petter Winther (illustratør)

Petter er illustratør, skuespiller, komponist, sanger og musiker. Han er utdannet ved Teaterhøgskolen (Kunsthøgskolen i Oslo). Petter jobber som skuespiller ved Det norske Teater, samt som regissør, skuespiller, komponist og musiker i diverse oppsetninger.