Personvernserklæring

Vi i WilhelmsenWinter er opptatt av å beskytte dine personopplysninger og vil til enhver tid behandle din informasjon med respekt. Når du bruker vår nettside eller handler hos oss skal du føle deg trygg og ivaretatt.

wilhelmsenwinther.no og medfølgende tjenester eies og driftes av WilhelmsenWinther AS Org 916 116 268, Uranienborg terrasse 16, 0351 Oslo.

Om personopplysninger og regelverket

Personopplysninger er informasjon som samles som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og IP-adresse.

WilhelmsenWinther AS er ansvarlig for at din informasjon behandles i samsvar med Norges lover. Datatilsynet fører tilsyn om at loven overholdes. https://www.datatilsynet.no/regelverk-og-skjema/nye-personvernregler

Når du handler på wilhelmsenwinther.no trenger vi ditt navn, adresse, telefonnummer og e-post for å kunne sende varene til deg. Ved kjøp blir også din IP-adresse registrert.

Vi er pålagt å oppbevare nødvendig informasjon for regnskapsføring og eventuell garanti-/returhåndtering. Historikken rundt dine tidligere kjøp kan derfor ikke slettes. All informasjon knyttet til deg har du rett til innsyn i og krav på å få slettet dersom du ønsker det. Vi har innført rutiner for å sikre at dette skjer i tråd med gjeldende regelverk.

Du kan finne informasjonen vi har lagret om deg på  “Min side”. Skulle du ha noen spørsmål om dette kan du ta kontakt med oss på: cathrine@wilhelmsenwinther.no.

Vår håndtering av ditt betalingskort

Kortnummer oppbevares ikke utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

For å gjøre det enda enklere når du handler, kan du i kassen velge å lagre kortinformasjonen din sikkert hos oss. For å utføre betalingen videreformidler vi dine opplysninger til vår betalingsleverandør Stripe. De oppbevarer informasjonen på en sikker og forsvarlig måte og er PCI Level 1-sertifisert. https://stripe.com/docs/security/stripe

Det er viktig for din sikkerhet at du logger deg ut av kundekontoen din etter du har handlet ferdig. Del heller aldri brukernavn og passord med andre.

Deling av opplysninger til tredjepart

Dine personopplysninger vil aldri bli delt med uvedkommende. Noe informasjon vil bli delt med parter som har direkte kontakt med din ordre eller utsendelse å gjøre. De vil kun få den informasjonen som er nødvendig for å utføre sin oppgave.

Bruk av informasjonskapsler til analyse, brukervennlighet og markedsføring

Vi bruker informasjonskapsel (cookies) for å bedre brukeropplevelsen av nettsiden vår. Dette er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Informasjonskapselen bidrar til at du kan komme tilbake til handlekurven slik du forlot den. Vi bruker denne informasjonen til å se hvordan sidene våre blir brukt og gjøre finne mer ut om hvordan vi kan forbedre oss.

Google Analytics

Dette er vårt analyseprogram. Vi bruker det for å se hvor brukere av siden kommer fra, hvordan siden blir bruk, hvilke sider som blir besøkt eller ikke besøkt. Denne informasjonen bruker vi for å gjøre vurderinger for forbedringer.

Facebook Pixel

Vi benytter oss av en Facebook pixel for markedsføring. Dette bruker vi dersom vi har kampanjer og ønsker nå deg som har vært på vår side.

Mailchimp:

Vi benytter Mailchimp for utsendelse av e-post. For å motta e-post må du ha godkjent at du ønsker dette på forhånd.

Slik kan du unngå cookies:

Dersom du ønsker unngå cookies, kan du deaktivere bruken av disse i din nettleser. Les her for å lære hvordan du kan deaktivere cookies på din nettleser: https://www.wikihow.com/Disable-Cookies

Du kan også slette alle cookies manuelt i din nettleser.

Administrering av personopplysninger

Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg og til å bestemme hvordan vi skal bruke disse.

Dersom du oppdager feil i opplysningene vi har om deg, kan du endre dette på «min side»  eller ved å ta kontakt med oss.

Har du spørsmål om dine personopplysninger kan du når som helst ta kontakt med oss på cathrine@wilhelmsenwinther.no.

Endringer av personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om WilhelmsenWinthers personvernerklæring eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss på cathrine@wilhelmsenwinther.no.